Almänna Villkor

Integritetspolicy
Shotokan Klubb Botkyrka värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Shotokan Klubb Botkyrka följer alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig bl.a. att förstå vilken slags information Shotokan Klubb Botkyrka samlar in och hur denna används. Genom att godkänna policyn på Webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan. Shotokan Klubb Botkyrka, 802518-8114, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Insamling av information
Vi samlar in information från dig när du gör ett köp. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, adress, din e-postadress, ditt telefonnummer och/eller ditt personnummer. Vi dokumenterar kommunikationen som vi har med dig, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Dessutom tar vi automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan.

Användning av information
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:
– Förbättra vår hemsida
– Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
– Kontakta dig via e-post

E-handelssäkerhet
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vår förening, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell. Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Informationsskydd
För att hålla de personuppgifter vi behandlar i säkert förvar har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder: Vi har implementerat säkerhetsrutiner och tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter såsom certifieringsteknik för webbläsare. Vidare har vi vederbörliga brandväggar och antivirusprogram för att skydda och förhindra obehörig tillgång till nätverket. Karatebotkyrka.se använder sig även bl.a. av SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). I syfte att förhindra obehörig åtkomst vid behandling av ditt betal- eller kreditkortsnummer används även envägskryptering. Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö. Du har, enligt gällande personuppgiftslagstiftning, rätt att en gång per kalenderår gratis få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig, oavsett hur dessa samlats in. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Begäran ska enligt gällande personuppgiftslagstiftning skickas in underskriven av dig per post till följande adress:
Shotokan Klubb Botkyrka
Rågången 15
14560
Norsborg
Den kan alltså inte skickas per e-post. Shotokan Klubb Botkyrka vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Om någon av de uppgifter du lämnat till Shotokan Klubb Botkryka inte är korrekta, vänligen skicka ett e-postmeddelande till: info@karatebotkryka.se. Du har rätt att när som helst begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

Använder vi oss av cookies?
Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Ändringar i Integritetspolicy
Shotokan Klubb Botkyrka förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på Webbplatsen.

Leveransvillkor
Beställningar av varor som finns i lager som läggs på webbplatsen kommer att skickas från oss inom e arbetsdag. Leverans till dig/ditt paketombud sker vanligtvis efterföljande dag (helgfri vardag). Mindre beställningar skickas som brev med Posten och där är leveranstiden vanligtvis 2-5 dagar. I undantagsfall kan längre leveranstid förekomma på grund av omständigheter utom vår kontroll. När varorna anländer aviseras du av DHL/Posten. Fraktkostnad Vi tillämpar enhetsfrakt. Detta betyder att du endast betalar 89 kr oavsett hur mycket eller lite du handlar.

Betalning
Betalning sker mot faktura (med möjlighet till delbetalning), förskott (Swish/BG) eller kortbetalning. Väljer du att handla mot faktura kommer en kreditprövning att ske. Om du inte blir godkänd på kreditprövningen har du möjlighet att antingen betala i förskott (Swish/BG) eller via kort. I samarbete med Klarna kan vi erbjuda kortbetalning eller via faktura. Vid betalning mot faktura måste Personnummer anges. Leverans av beställningar som betalas med faktura sker utan undantag till beställarens folkbokföringsadress. Vi tar inte ut någon extra avgift vid fakturaköp. Sedvanlig kreditprövning genomförs med kännedomskopia.

Leverans och avisering
När din beställning anländer aviseras du av DHL till den mejladress som du hade registrerad hos oss vid köptillfället. Mindre beställningar skickas med Posten och levereras då oftast hela vägen hem, om försändelsen ryms i brevlådan. I annat fall aviseras du av ditt närmaste uthämtningsställe.

Ångerrätt, reklamation och återbetalning
I enlighet med EU:s konsumenträttighetsdirektiv (2011/83/EU) har du som köpare rätt till 14 dagars ångerrätt på inköpta varor, räknat från den dagen du mottog varorna. Du har därefter ytterligare 14 dagar på dig att returnera varan/varorna. Varorna skall vid nyttjande av ångerrätten sändas följande adress med angivande om att man önskar ångra sitt köp:
Shotokan Klubb Botkyrka
Rågången 15
145 60
Norsborg
Varorna får inte sändas mot postförskott. Kunden står för returfrakten. För att ångerrätten skall kunna göras gällande gäller följande villkor:
* Varan ska vara oanvänd
* Originalförpackningen skall vara oskadad
* Produkten skall vara komplett, dvs. alla tillbehör måste returneras.
Shotokan Klubb Botkyrka förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett, eller i de fall produkten har använts mer än nödvändigt för att fastställa dess egenskaper och funktion, reducera det återbetalade beloppet med värdet på de saknade eller skadade delarna. Återbetalning av pengar eller kreditering av en faktura sker inom 14 dagar från det att vi har mottagit returen.
Ej utlösta försändelser
För ej utlösta försändelser debiteras 20% av ordervärdet, dock minst en expeditionsavgift om 200 kr.

Orderbekräftelser
Du erhåller efter genomförd beställning en orderbekräftelse dels på skärmen och dels i form av e-post till den adress du har angett. Det kan vara en god idé att skriva ut bekräftelsen.