Resultat: Elit Karate Cup 2022

En Guld och tre Brons fick vi i helgen i Lidingö

2022-04-23, LIDINGÖ – En historisk tävling för oss, där vår klubb bl a har fått sitt första guld 6 månader efter vår debut på tävlingar.

Lite detaljer om tävlingen:

KATA
Dagen började för oss med en 3:e plats för Kevin Venchiarutti i P7 Kata med Heian Shodan. Samma kata utfördes av Viktor Surga i P10 som, på sin första tävling och synligt nervös och stressad, har tyvärr gjort ett fel som fick honom att inte gå vidare i 1/8 final.
I P11 kunde Jakob Belczacki och John-Paul Charro inte heller vinna sin respektive 1/8 final match med Heian Nidan.

KUMITE
Men det är i Kumite som gruppen fick mer glädje ifrån. Kevin fick 1:a platsen i P7, där han har varit den minsta och kortaste tävlande, tack vore några jättefina matcher. Hans guld, som han har fått på bara sin andra tävling, är också klubbens första guld sedan vi började tävla (oktober 2021) och på vår fjärde officiella tävling.
I P11 kunde inte Jakob, som skadade sin hand under träningen i veckan, vinna sin 1/8 final match. En tredje plats istället för John-Paul som var väldigt nära att nå finalen.
Båda killarna har sedan fightats i P11 lag Kumite, där de förlorade 1/2 finalen mot hemmalaget Elit. Det var första gången vi deltog i en lagklass.

Tryck här för att se alla resultat.

Du gillar kanske också...