Uppdatering kring Covid-19

Gäller från och med den 18/5

Från och med tisdag den 18 maj 2021 öppnar Botkyrka kommun upp samtliga idrottsanläggningar – inomhus och utomhus – för all organiserad idrottsverksamhet. Det betyder att även de födda 2001 och tidigare ges möjlighet att börja träna i organiserad verksamhet.

• Gäller fortsatt begränsningar i antal personer som samtidigt får befinna sig i lokalen, i enlighet med pandemilagen, som är 8 för Albys Hjärta.

• Unga födda 2002 och senare får tävla eller delta på träningsläger. Inga tävlingar för födda 2001 och tidigare. Yrkesverksam elitidrott är fortsatt undantagen från restriktionerna gällande tävling.

• Ingen publik eller medföljare tillåts.

• Inget ombyte, dusch eller samlingar får ske i omklädningsrummen. De hålls endast öppna för att säkerställa god tillgång till wc och rinnande vatten.

Vi kommer fortfarande att följa dem tidigare åtgärderna som listas nedan:
– Vattenflaskan får absolut inte delas med någon.
– Tvätta händerna noggrant innan ni kommer till träningen. Har man möjlighet att använda handsprit får man gärna göra det innan och efter träningen. Handsprit finns på plats i träningslokalen för dem som behöver.
– Utövarna uppmanas att stanna hemma vid minsta symtom.
– Utrustning får inte lånas ut. Använd endast egen.
– Utövarna ska hålla avstånd så fort som de kommer in i dojo. Endast en grupp i taget. Elever från nästkommande träning får vänta utanför tills alla utövarna från föregående grupp har lämnat träningslokalen.

Du gillar kanske också...