Vecka 6 börjar vi träna igen

Smittskyddsläkaren i Stockholm lättar på den lokala restriktionen gällande organiserad utomhusträning. Folkhälsomyndigheten har även beslutat om föreskrifter till den nya pandemilagen. Bland annat får gym, bad och idrottsanläggningar nya regler där varje besökare ska kunna ha plats för 10 kvadratmeter vardera. För oss betyder detta att vi får komma igång med träningen, men vi är tvungna att tillfälligt flytta till Kvarnhagsskolan, där vi har en större yta och kan träna i större grupper än i Albys Hjärta. Vi kommer att flytta tillbaka till Albys Hjärta när restriktionerna minskar.

I Kvarnhagsskolan kommer 15 personer att få vara i lokalen samtidigt.

Våra träningsdagar kommer att vara följande:
– onsdagar kl. 17:30-20:30
– lördagar kl. 10:00-13:00

Det är fortfarande inte beslutat var tävlingsgruppen kommer att träna, och detta beror på antal medlemmar som kommer att delta på denna termin. Vi kommer att meddela detta kommande dagar, men det kommer i varje fall att bli på tisdagar kl. 18:00-19:30 (och 19:30-20:30 för svarta bälten), oavsett om det blir Albys Hjärta eller Kvarnhagsskolan.

Ingen publik eller medföljare tillåts på träningen. Endast elever och tränare får vara med i träningslokalen. Vårdnadshavaren till yngre elever får inte heller komma in. Vi ber dem att komma i rätt tid innan träningen börjar och slutar. Våra ledare kommer inte att vara ansvariga för eleverna utanför byggnaden och träningstiden.

Inget ombyte, dusch eller samlingar får ske i omklädningsrummen. De hålls endast öppna för att säkerställa god tillgång till wc och rinnande vatten. Kom gärna redan ombytta och ta med egen påfylld vattenflaska hemifrån som, såsom tränings utrustning, får absolut inte delas med någon annan.

Tvätta händerna noggrant innan ni kommer till träningen. Har man möjlighet att använda handsprit får man gärna göra det innan och efter träningen. Handsprit kommer också att finnas på plats.

Utövarna ska uppmanas att stanna hemma vid minsta symtom.

Elever från nästkommande träning får vänta utanför lokalen tills alla utövarna från föregående grupp har lämnat lokalen.

Nybörjar intag fortfarande pausad för barn 5-12, men återställs (med begränsad antal) för elever 13+.

Vi kommer att mejla ut fakturan på medlemsavgift samt terminsavgift kommande dagar. Avgiften måste betalas in senast den 8/2.

Smittläget i regionen är fortsatt allvarligt. Ett stort ansvar vilar på oss som organiserar aktiviteter att se till att Folkhälsomyndighetens föreskrifter följs. Överträdelse kan innebära att polismyndigheten ger böter och att kommunen stänger av föreningen från att boka kommunala anläggningar i fortsättningen. Detta innebär att vi behöver ert största samarbete under denna svåra tiden.

Välkomna åter!

Du gillar kanske också...