Ytterligare åtgärder för att minska smittspridningen

Gäller från och med den 23:e november

Beslutet gäller till och med slutet av terminen den 20/12, men kan förlängas.

Regeringen har den 20/11 fattat beslut om att det som huvudregel är förbjudet att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare. Syftet är att motverka smittspridningen av covid-19. Detta gäller från och med den 24/11.

På grund av detta är vi tvungna att införa följande nya åtgärder som kompletterar dem tidigare åtgärderna.

Grupperna delas upp för att ha maximalt åtta deltagare (inklusive träningsledare). Detta betyder att vi kommer att ha flera grupper som behöver träna under samma tid som vi har tillgång till träningslokalen, dvs att vi kommer att träna i ca 30 minuter istället för dem vanliga 60 minuter.

Grupperna som har beslutats är följande:
– B1A (Almunir Linn, Almunir Nora, Pena Castillo Samuel, Yucel Yusuf)
– B1B (Belczachi Jakub, Carrera Jennifer, Charro John Paul, Markovic Mirko, Marouni Felicia, Marouni Johannes, Surga, Viktor)
– B2A (Daniel Isabelle, Daniel Lucas, Filmon Abigael, Fisehaye Eldana, Fisehaye Saron, Potrus Mattias)
– B2B (Cardenas Mateo, Gholami, Meryam, Al-Futahi Faisal, Al-Furahi Maria, Yahya Anwar, Yahya Rania, Yahya Rayan)
– V1 (ungdomar födda 2005-2008)

Träning för medlemmar födda innan 2005 ställs in tillsvidare. Medlemskapet på våra medlemmar födda innan 2005 pausas tillsvidare och kommer att återställas när det kommer att bli möjligt att träna igen för personer äldre än 15 år gammal. Vi kommer att beräkna ett tillgodo för dem träningar som inte har utnyttjas från den 23/11 till och med slutet av terminen. Detta tillgodo kommer att dras av automatisk med nästa betalning.

Tävlingsgruppen fortsätter endast för elever födda 2005 och innan.

Titta gärna regelbundet på vårt schema för att se vilka tider ni kommer att träna. Vi behåller samma dagar. Detta schema uppdateras regelbundet av vår staff och det är det bästa sättet att hålla dig uppdaterad. Alldeles för många frågar konstant om och när vi har träning. Snälla använd hemsidan och Facebook för att hitta all information på snabbaste sättet.

Det är nu förbjudet för andra än träningsledaren och eleverna att komma in i byggnaden. Träningsledaren kommer att välkomna eleverna vid ingången och följa med dem ut när träningen är slut. De är absolut viktigt att eleverna kommer i god tid, då det inte kommer att vara möjligt för träningsledaren att öppna dörren åt eleverna som är sena.

Det är förbjudet att använda omklädningsrummen. Ta gärna med påfylld vattenflaska, och se gärna till att yngre elever inte är kissnödiga när ni kommer till träningen. Absolut inget undantag kommer att göras.

Kom redan ombytt till träningen. Ni får inte byta om i byggnaden/träningslokalen osv. Vi har väldigt ont om tid och vi måste börja träna så fort som möjligt.

Förutom dessa kommer vi fortfarande att följa dem tidigare åtgärderna som listas nedan:

– Nybörjar intag pausas tillsvidare
– Vattenflaskan får absolut inte delas med någon.
– Tvätta händerna noggrant innan ni kommer till träningen. Har man möjlighet att använda handsprit får man gärna göra det innan och efter träningen. Handsprit finns på plats i träningslokalen för dem som behöver.
– Utövarna uppmanas att stanna hemma vid minsta symtom.
– Vi ska försöka hålla rekommenderat avstånd, ca 2 m, till varandra i dojon. Elever som bor i samma hushåll får vara närmare.
– Ingen kontakt mellan tränare och eleverna.
– Utrustning får inte lånas ut. Använd endast egen.
– Utövarna ska hålla avstånd så fort som de kommer i dojo. Endast en grupp i taget. Elever från nästkommande träning får vänta utanför lokalen tills alla utövarna från föregående grupp har lämnat lokalen.
– Undvik Kiai på nära avstånd till varandra.
– Frånvaron kommer inte att räknas under denna period i närvarande % träningspass under denna period.

Du gillar kanske också...